ytong ajtókopogtatók karácsony

A táblakaland folytatódik….

Remélem mindenki kényelmesen ül, és már kíváncsian várja 🙂

A karácsony fuvallata már engem is elért, és úgy éreztem, hogy ezt valahogy a táblákhoz is fel kell használnom.

ytong tábla tél ajtókopogtató

A hagyományos koszorú alapú ajtódíszeket, kopogtatókat azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom, nagyon mutatósak, szépek (és nem mellesleg imádom azokat is elkészíteni) de ha valami egészen másra vágynál, akkor ezek a táblák csak rád várnak.

Természetesen más mintákkal is elkészíthetőek, nekem elsőre ez a kettő jutott eszembe, és gyorsan el is készítettem őket….na jó, a gyorsan annyira nem igaz, de nagyon igyekeztem 🙂

Mivel az időjárásnak jól ellenáll, én akár egy kapura kitéve is el tudom képzelni őket. Bárki elsétál a kapu előtt, biztos hogy mosolyt csal az arcára.

De az ajtóra, falra, vagy akár egy szoba dekornak is simán használható. A méreteket itt is lehet variálni (ez a két tábla  20×20 cm-es illetve 20×30 cm-es méretű). A méretet a minta határozza meg minden esetben.

Mint írtam az időjárás viszontagságait jól bírja, az akrillal festett alapokat vastag lakk réteg zárja le, így jöhet napsütés, eső, szél, hó….és a TÁBLA még mindig tart!! 🙂

ajtókopogtató ytongból

Számomra egy nagyon-nagyon fontos előnye, hogy a madarak nem eszik meg 😀 😀
Jogosan kérdezhetitek, hogy ezt miért is írom…

Egy újabb saját tapasztalat.

A bejárati ajtón lógó ajtódíszemen észrevettem, hogy egyre hiányosabb, ez az eltűnik róla, néha csak egy-egy rész hiányzik egy díszből, van, hogy a földön hever egy két cafat belőle. Egyszer  aztán sikerült rajtakapnom a tetteseket….kedves kis madárkák csipegetik, kóstolgatják előszeretettel….vagy nagyon éhesek, vagy nagyon jó a szépérzékük, ezt nem tudom, de igazán örültem volna, ha ezt nem ilyen módon tesztelik le.

És amint az a képen látható,  emiatt kifejezetten szárnyas alanyokon is teszteltem a táblát. Jelentem nem találtak rajta semmi csípni valót . 🙂 Szóval ez bátran kikerülhet bárhová.

Azt, hogy hogyan rögzíted ragasztással, csavarral, akasztással te magad döntöd el….de ezt jó ha előre jelzed, hiszen ha pl. csavarral kerül fel valahová, annak nem árt egy-két lyukat előre kifúrnom.

A tartósság és a rögzítési mód a házszámos verzióknál is ugyanígy működik.

házszám tábla ytongból

Ha idén karácsonykor újítani szeretnél, rendelj egy szuper táblát magadnak, vagy ajándékba bárkinek 🙂

És ne felejtsük el a házszámtáblákat sem, valaki biztos boldog lenne, ha ez várná a fa alatt 😉

További szép napot Nektek!


A szerzőről:

Mészáros Andrea

Andi,
„Főállású kreatív anyuka” 😀

Andi előző bejegyzése: TábLAND(Y)
Andi következő bejegyzése:
Andi összes bejegyzése itt elérhető

1 hozzászólás


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük