Ars poetica

Küldetésünknek tekintjük, hogy széles körben megismertessük a kézzel készített tárgyak varázslatos világát és minél többeket ösztönözzünk arra, hogy ilyen (akár saját maguk által készített) dolgokkal vegyék körbe magukat.

Igényes kézműves termékeink által hisszük, hogy szebbek lehetnek az emberek hétköznapjai.

Szerintünk a normál emberi kapcsolatoknak fontos része, hogy becsületesek vagyunk egymással. Nem titkolunk el semmilyen fontos információt az általunk bemutatott és elkészített termékek kapcsán. A megkeresésekre, esetleges garanciális kérdésekre becsülettel őszintén válaszolunk.

Tiszteljük egymást, egymás munkáját, az olvasókat, vásárlókat, a hagyományokat, a szabályokat és az anyatermészetet. 🙂 Semmi olyat nem teszünk, ami által az előbb felsoroltak kárt szenvednének.

A minőségi munka alap számunkra. Kezeink közül csak olyan dolgokat adunk ki, melyek kifogástalanok és amelyekkel 100%-ig meg vagyunk elégedve.

Egy alkotóközösség számára a csapatmunka nem is lehet kérdés 😉 Egymás támogatása, segítése fontos értéke közösségünknek, ettől vagyunk mások, mint azok a kézművesek, akik egymagukban alkotnak.


A szerzőről:

SzilviSzilvi, közgazdász, 3 fiú édesanyja, hobbi kézműves

“dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” József Attila

Szilvi összes írása: Link


 HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ne maradj le friss híreinkről, blogbejegyzéseinkről!  (Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Spam-et nem küldünk, mi se szeretjük. A törvényi előírásokat betartjuk, NAIH számunk: NAIH-120632/2017. Adatvédelmi szabályzatunkat ITT olvashatod. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz.)

Hogyan szólíthatunk
Email címed


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük