Ismerj meg minket! – Évi

Nevem Liptay-Oncsik Éva, Évi (30) egy másfél éves nagyfiú anyukája, könyvelő. 2014 őszén költöztünk Veresegyházra, imádunk itt lakni! 🙂 Folyamatosan pofozgatjuk a kis házikónkat, a kertet, és emellett próbáljuk kiélni mindennemű vágyainkat: úgy mint zenekarozás, éneklés, kirándulás, futás – akár babakocsival is 🙂 , kreatívkodás.

A kreatívkodásra való hajlamom kicsit régebbre nyúlik vissza. Már kisebb koromtól kezdve gyűjtöttem a szalvétákat, később saját ceruzatartókat gyártottam, kistáskákat és telefon tokokat horgoltam. Még ha néha kicsit időigényesebb is egy-egy dolog, képes voltam/vagyok órákig, sőt napokig elbogarászni vele. Korábban sokat keresztszemeztem, díszpárnákat csináltam, hímeztem, aztán következett egy másik időszak. Előtérbe kerültek a kirakók. 1.000-2.000-5.000 darabosak.
Azóta pedig minden jött vegyesen.. teafiltereknek doboz dekopázsolás, fürdőszoba szőnyeg gyártás törölközőből, koszorú-ajtódísz készítés termésekből, kreatívkodás a kertben.

Sokszor éjszakába nyúlóan élem ki az ilyen jellegű hajlamaimat, de mindig gyönyörködök, és megéri… 🙂 Jelenleg leginkább doboz dekopázsolással foglalatoskodom. De táskákat és kötényeket is tervezek készíteni.

Szeretek új dolgokat kipróbálni, és általában ha valami megtetszik, látok benne fantáziát, azt meg is valósítom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük