Ismerj meg minket! – Timi

Szajkó Tímea vagyok (de a Timit jobban szeretem 😉 ), friss diplomás óvodapedagógus és leendő gyógypedagógus. Budapesten élek és az ELTE-n végzem tanulmányaimat. A kérdéseket megelőzve: igen, Szilvi húga vagyok, nem véletlen a névrokonság és a hasonlóság. 😉 Talán nem csak a nevünk közös, hanem a kézműves hajlamunk is.

Mindig is érdekeltek a kreatív és kézműves dolgok és a kreatívkodás. Rengeteg technikát kipróbáltam már és még mindig van olyan, amivel nem foglalkoztam. Kedvencnek egyet sem tudok megjelölni, mindegyiket más miatt szeretem, más miatt tartom különlegesnek. Nagyon szeretek natúr kerámiára festeni, imádom amikor csak úgy csúszik rajta a festékkel teli ecsetem. 🙂 Mint a legtöbben, aki kézműves dolgokat készít, én is szeretek másoknak saját kezűleg alkotott ajándékokat adni.

Amióta a DIY – Do It Yourself mozgalom megjelent, megszállottan gyűjtöm az ötleteket és amikor csak időm engedi, ki is próbálom ezeket. Mindig pozitívan és lelkesen állok neki az ötletek megvalósításának, s akkor sem tudja kedvemet szegni a dolog, ha a végén nem a várt dolgot kapom eredménynek. Sőt! Volt olyan eset, amikor jobb is kisült belőle. 🙂 Kedvenc inspirációs oldalam a Pinterest, de nehezen tudok lekattanni a Facebook-on és Instagram-on terjedő rövid kis DIY videókról is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük