Gombóc és Artúr: Gombóc, Artúr és Henna

2 500 Ft

MEGJELENT!

Ajánlott korosztály: óvodás 3-5 év

Kemény kötés, 32 oldal, A/5-ös méret

Gombóc, a vörös bundás zöldszemű cicalány és Artúr, a szürke kékszemű vízilófiú barátságáról szóló kis kezekbe való rövid történetek, a Gombóc és Artúr: Kezdetek c. kötet folytatása. Artúrék családjába megérkezik a legkisebb családtag, Henna… 

Leírás

MEGJELENT!

Ajánlott korosztály: 3-5 év

Kis kezekbe való rövid történetek egy szeretnivaló és egy szerethető szereplőről. Gombóc, a vörös bundás zöldszemű cicalány és Artúr, a szürke kékszemű vízilófiú. A szomszéd üres ház megtelik élettel, és két idegen szempár egymásban örök barátra lel. A cicalány a vízilófiú kérésére csónakba merészkedik. Vajon száraz marad a vörös bunda?

Gombóc és Artúr – Kezdetek című mesekönyv folytatása

Mindenki számára örömteli esemény történik Artúrék családjában. Megérkezik a legkisebb családtag Henna személyében. Gombóc és Artúr krétázásba kezd, hogy Henna nyugodtan pihenjen. De hol találnak megfelelő helyet hozzá, és hogyan jutnak el oda egy nagy vödör krétával?

Az óvodába menet mindig izgalmas az út. Itt-ott megcsillanó kincsek, amikért érdemes lehajolni. A két jó barát is szeret gyűjteni. Nincs is jobb, mint a nap végén gyönyörködni bennük.

Tarts ismét velük! Ráadásul egy kis játékos feladatnak is részese lehetsz!

Mesekönyv, Kemény kötés, 32 oldal, A/5-ös méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gombóc és Artúr: Gombóc, Artúr és Henna” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…