Emma karácsonya - Lapozó borító mesekönyv
Emma karácsonya - Lapozó borító mesekönyv
Emma karácsonya - Lapozó borító mesekönyv

Emma karácsonya

2 500 Ft

MEGJELENT!

Ajánlott korosztály: 3 évestől

Kemény kötés, 40 oldal

Mindannyiunk szívében él egy mesebeli karácsony, amely emlékezetünkbe idézi az otthon melegét, a havas háztetőket és a gazdagon feldíszített, vidáman zöldellő fenyőfát. Ez a könyv éppen ezt az érzést hozza vissza.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Mindannyiunk szívében él egy mesebeli karácsony, amely emlékeztünkbe idézi az otthon melegét, a havas háztetőket és a gazdagon feldíszített, vidáman zöldellő fenyőfát. Manapság azonban a harsogó reklámok zajában, a karácsonyi vásárlás forgatagában és a mindenáron való ajándékozás nyomása alatt mintha elvesztettük volna az ünnep örömét.

Ez a könyvecske éppen ezt az érzést hozza vissza. Emma története melegséget varázsol a szívekbe és megtalálja az elveszett karácsonyt. Vikor-Varga Laura ünneppel töltött szavai és Bodnár Ágnes életörömöt sugárzó akvarell illusztrációi láthatóvá, szinte megfoghatóvá teszik a karácsony lélekemelő csodáját.

A lelki útravaló mellett a könyv testi táplálékot is nyújt, mivel tartalmazza egy kedvelt karácsonyi sütemény receptjét is. Így válik Vikor-Varga Laura és Bodnár Ágnes közös munkája igazi karácsonyi ajándékká mindannyiunk számára.

Dr. Tarnóc András

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emma karácsonya” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…