kütyümentes, mobilmentes, offbox

Bemutatkoznak a termékek – OffBox

Termékeinket bemutató sorozatunk új részében a kütyümentes beszélgetéseket szolgáló OffBox-ot mutatjuk be.

Viszlát online világ, hello offline beszélgetések!

Az alapötlet még 2 évvel ezelőtt született, de úgy látom, hogy a probléma azóta csak tovább fokozódott.
Szóval adott egy család, egy baráti társaság. Leülnek az étkezőasztalhoz és ahelyett, hogy egymással beszélgetnének – mint a régi szép időkben – előbb-utóbb mindenki a kis képernyőjén bámulja az online világ eseményeit.

Ennek szerettünk volna véget vetni egy dizájnos kis dobozzal, az OffBox-val. Ebben elhelyezheted a telefonod, hogy miután a tetejét rácsuktad, ne lásd ahogy pittyeg, villog és próbál az online világba visszacsábítani. Az extrém használók kikapcsolva teszik bele a mobiljukat, de ez már tényleg a haladó szint. 😁

Kütyümentesség túl az étkezőasztalon…

A probléma sajnos nem csak az étkezőasztalokhoz kötődik. A mobilunk mindehol ott van velünk. Rettegünk, ha reggel otthonfelejtjük, mert mi van ha valaki hív, vagy valakit nekünk kell hívni… Már nem is emlékszünk a mobilmentes világra. A gyerekeink meg el se tudják képzelni, hogy nincs valakinek telefonja, hát még azt, hogy nem is volt minden lakásban még vezetékes telefon se, jó sokáig. 😏

Így aztán ha van pár másodpercnyi “szabadidő”, akkor egyből nyúlunk a telefonunkhoz. Nem jött-e e-mail, üzenet, értesítés, valaki nem rakott-e fel egy vicces videót stb. Már nem tudunk unatkozni, csak úgy bambulni ki a fejünkből, mert attól rettegünk, hogy lemaradunk valamiről.

És nem, sajnos nem csak a sorbanállásnál, a buszmegállóban várakozva vagyunk ezzel így. Hanem akár otthon is. Ma már esténként nem feltétlenül a távirányító után nyúl az ember, hanem fogja és elmerül az online világban. Órákig képesek vagyunk bambulni egy kis monitort tönkretéve ezzel az egészségünket (nyak-, hátizmok) és a személyes kapcsolatainkat is.

Lehet, hogy az Instagramon vagy a Facebookon 50-en lájkolják az aznapi ebéded, de vajon a melletted ülő tudja, hogy mit ettél? És te csak onnan tudod övét, hogy megnézted a profilján? Nem kéne inkább megkérdezni tőle?

Tehát,

-ha téged is zavar, hogy az ebéd vagy vacsora asztalnál mindenki csak a telefonját nyomkodja, ahelyett, hogy beszélgetnétek…

-ha szeretnéd újra átélni az együtt nevetünk egy sztori hallatán élményét az asztal körül…

-ha emotikonok helyett a másik arcáról szeretnéd leolvasni, hogy hogyan is érzi magát…

Akkor az OffBox neked való !

Válaszd a család méretének megfelelő OffBox-ot! Elérhető lesz kicsi, közepes és nagy méretben is a webshopban. Nemsokára újabb dizájnokkal is.

offboxok különböző méretben

Ilyen nekem is kell! Én is szeretnék Offbox-ot!

A szerzőről:

SzilviSzilvi, közgazdász, 3 fiú édesanyja, hobbi kézműves

“dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” József Attila

Szilvi összes írása: Link


 HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ne maradj le friss híreinkről, blogbejegyzéseinkről!  (Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Spam-et nem küldünk, mi se szeretjük. A törvényi előírásokat betartjuk, NAIH számunk: NAIH-120632/2017. Adatvédelmi szabályzatunkat ITT olvashatod. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz.)

Hogyan szólíthatunk
Email címed


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük