Rólunk

A KézműVeres Alkotóközösség 2017 elején alakult, azzal a céllal, hogy a veresegyházi és Veresegyház környéki olyan anyukákat (apukákat, fiatalokat) fogja össze, akiknek eddig nem volt ideje, lehetősége, bátorsága megmutatni kézműves tehetségét a nagyközönségnek.

Célunk

Szeretnénk megmutatni, hogy a kézművesség lehet modern és trendi. Szeretnénk az elcsépelt “kézműves” szónak újra értéket adni és bebizonyítani, hogy az igazi luxustermékek nem a neves divatmárkák megfizethetetlen termékei, hanem a személyreszabott, kézzel készített valódi kézműves tárgyak. Filozófiánk része a fenntarthatóság, ami számunkra egyszerre jelenti a környezetvédelmet és a hagyományok ápolását is, hiszen a bolygónk és a múltunk nélkül nincsen se jelenünk, se jövőnk.
Hiszünk a közösség erejében, hogy az ember együtt többre képes, mint egyedül, a nevünk is már a csapatmunka eredménye. 😊

Olyan különlegességek is szerepelnek a KézműVeres palettáján, mint a kávékapszulából újrahasznosított ékszerek, vagy az OffBox-ok, melyekkel szeretnénk, ha az emberek újra rátalálnának az offline kapcsolódás szépségeire és a kütyüket és okoseszközöket időnként (pl. étkezés közben) parkolópályára küldenék.

Kövess minket és vedd magad körül szebbnél-szebb kézműves tárgyakkal!

Alkotóközösségünkben jelenleg 7 alkotó tevékenykedik több mint 10 technika van a kisujjukban, de persze komoly hangsúlyt fordítanak a folyamatos fejlődésre, hogy a kezeik alól kikerülő munkák egyszerre legyenek hagyományápolók és modernek, vagyis mindenképp feleljenek meg a mai kor elvárásainak.

Manapság rengeteg információ lelhető fel az interneten, kérdés persze ezek megbízhatósága. Sok videó terjed pl.: DIY (Csináld magad) témában, melyeket, ha megpróbálsz megvalósítani valahogy mégse úgy működnek a dolgok, mint a felvételen… Mi csakis olyan ötleteket, tippeket és praktikákat osztunk meg az Olvasóinkkal, amit magunk is kipróbáltunk, látjuk (és nem rejtjük véka alá) a buktatóit és a sikeresség kulcsait.

Az alábbi linkeken az egyes alkotók bemutatkozásait olvashatod, a blog bejegyzései között pedig technikák és alapanyagok szerint is böngészhetsz. Ha pedig vásárolni szeretnél, akkor magadnak, akár ajándékba, akkor látogasd meg WEBSHOPunkat

Gyere és tarts velünk! Ha bármi kérdésed van, ne habozz feltenni az info [kukac] kezmuveres.hu e-mail címen!

Alkotóink:

Mészáros Andrea
Andi
Balázs
Balázs
Laura
Laura
Timi
Timi
Rudolf Tünde
Tünde
Buza Zsófi
Zsófi

 

 

 


A szerzőről:

SzilviSzilvi, közgazdász, 3 fiú édesanyja, hobbi kézműves

“dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” József Attila

Szilvi összes írása: Link


 HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ne maradj le friss híreinkről, blogbejegyzéseinkről!  (Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. Spam-et nem küldünk, mi se szeretjük. A törvényi előírásokat betartjuk, NAIH számunk: NAIH-120632/2017. Adatvédelmi szabályzatunkat ITT olvashatod. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz.)

Hogyan szólíthatunk
Email címed